Головний тренер "Вест Хема" Сем Еллардайс прокоментував не зарахований через офсайд гол Кевіна Нолана матчі 6-го туру АПЛ з "Манчестер Юнайтед" (1:2).
"Хтось припустив, що голова Нолана перебувала поза грою. Якщо хтось бачить у цьому моменті офсайд у Нолана, він якесь суперстворіння.
Я бачу, що Нолан був у правильному положенні. У мене немає ніяких сумнівів", - сказав Еллардайс.
В ТЕМУ:
► Трансфер Доннарумми в «Манчестер Сіті» під загрозою зриву: відома причина ► Аморім критикує команду після драматичної перемоги над «Бернлі» ► «ПСЖ» розгромив «Тулузу» з рахунком 6:3 у 3-му турі французької Ліги 1 (ВІДЕО)